Blogglust?

FullSizeRender-2-2FullSizeRender-3-2

Hej på er! En vecka har gått utan uppdateringar från min sida. Jag tappade sugen under veckan eftersom att jag inte kan få till den blogg som jag vill ha. Jag vill ha en stor, stilren, classy och vit blogg med egen domän och stora bilder. Grejen är den att jag har ingen aning om hur man gör för att få till en sådan blogg… Jag blir bara så himla deppig. Därför känns det som att jag har tappat sugen på att blogga på den här bloggen. Jag vill starta om på en NY! 🙁 Vet ni något så får ni såååå gärna kommentera! Om jag kan få hjälp så kommer jag att höja er till skyarna!

Dessutom så är skolan i full gång igen och jag och Bebban åt middag på Vezzo i fredags för att få ta en paus från stressen och bara sitta och prata. Dock så är det ganska livat och trångt på Vezzo så efter maten drog vi oss till Café station och satt där och fikade samt pratade i någon timme. Det var en otroligt mysig fredag som jag gärna gör om. 🙂

 

IMG_7971.JPG

2 kommentarer

2 kommentarer till Blogglust?

  1. Vilma skriver:

    Du kanske ska byta bloggsida? Jag tycker bäst om http://www.devote.se, där bloggar jag 😉

  2. Elin skriver:

    jag kan gärna göra ett försök med att hjälpa dig på traven, mejla [email protected]!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida