Häng ut stalkers och näthatare

Eftersom folk kommenterar öppet och stalkar samt kränker öppet varför inte hänga ut tillbaka? 

Har själv blivit uthängd med namn och massor av lögner som skadat mig min familj, barn, vänner mm och säkerhetskamror sattes upp hemma från Larmhem, grannar varnas skola mm på stalkers som inte kan annat än haka upp sig på andras liv.  Varför hatar folk öppet på offentliga människors sidor? Varför sitter ni dygnets timmar åt att hata och jaga? Jag vet inte men vet  mer än att det är ett sjukt beteende som går söka hjälp för!  Lider man av en sådan störning att man inte kan släppa andra, ja då kanske omgivningen borde vakna kring dessa hatare och agera och ta avstånd. Stalking är olagligt och lagen har blivit hårdare men har mycket att mer att komma med!  Förtal, grovtförtal, kränkningar, hot ,näthat, id kapning you name it!  Rör du mina barn spränger jag ditt hus nämnde jag här omdagen i ett inlägg och det är den känslan finns i mig som skydd för min familj tex.  

Eftersom jag blivit utsatt och har it/id skydd där allt är spåras från fb blogg mm och lagrats  finns ändå tanken på varför inte bjuda på en tillbakakaka. Ne orkar inte det då ett företag sköter det hela med advokater som backar mig till 200%, men hat kommentarer med öppna profiler och öppna IP nummer, varför inte bjuda ut dom så deras familjer får veta vad de pysslar med, varför inte låta näthatares chefer få veta vad de anställt tex gör. 

Många vänner bloggar och vissar är större än andra men nu är cirkusen kring mina vänner Sköld och Läckberg uppe där Camilla valde att hänga ut några haters som öppet hatar på hennes instagram och helt rätt! Ut med dom och låt de smaka på sin medicin.  Har lite hot på fb som jag spårat från fakeprofiler som jag skulle vilja bomba ut också där jag har namn på personerna.  Näthatare ska visas!  Men jag tror på Karma. 

Här en som hatar mobbning! 

  


3 kommentarer

3 kommentarer till Häng ut stalkers och näthatare

  1. Per skriver:

    Näthataren är en förtappad själ utan eget liv. Hoppas du orkat fortsätta med din blogg.

  2. Fredrik Björn skriver:

    Dom bör bli hårdare med lagen mot näthat och kränkande behandlign på nätet, då dom flesta drabbas idag på nätet! Det måste bli ett stopp på detta! Tänker på alla barn främst som går i skolan m.m som skall känna sig trygga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *