När fötterna slits undan

fick en bild av mamma idag på pappa som såg så pigg och kry ut vilket fick mig skina tills..

Men det vändes ganska fort till alvar och oro då pappa min fick hög feber och frossa.  Efter det pappa genomgått är infektioner det sista som får hända då han är jätte känslig och är under uppsyns 24/7.  Jag bokade av min Thaiboxningsklass i panik och fixade mig för att åka in då pappa hade kvicknat till. Mina fötterna slits undan marken när skrämmande besked kommer.  Nu hade pappa min blivit piggare när jag kom in tack och lov, svettig och svag stackarn men så stark och envis! Pappa ska fixa detta, så är det bara,  men det tar tid och energi. Älskade pappa sluta skräms, för nu ska du bli frisk och stark!    

 

   
  

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *