Adhd apatisk 

Hatar dig överallt just nu jävla adhd! 

Som ni märker är jag sämst på blogga nu och det beror på att jag har så mycket jag känner att jag måste göra vilket ger fel effekt. Min Hypra adhd gör mig ta mig fan apatisk och jag gör ingenting istället. Jag vill skriva men vet liksom inte vad jag ska leverera, käkade kvarg idag och tog en kaffe ” wow vad kul läsning”. Nej ibland blir det för mycket och jag tror det är min personliga mentala bit nu som sagt stopp. 

Arbetssituationen men vuxenmobbning etc skit man gått igenom dagligen, alla påpekar att jag måste byta jobb ink på arbetet trots att jag gör mitt arbete bäst och jag älskar människorna omkring man hjälper samt många kollegor.  Behöver en ny uppgift att göra helt enkelt!  Innan jag kom ut med min adhd blev jag tillfrågad om jag kunde hålla kurser i hur man talar till folk, kundbemötande mm med sen blev hejdå med frågor om att vilja utvecklas och göra nytta.  En på företaget har adhd av 800 jo hej hej… Kanske dags att att utreda alla inom dessa yrken så kan de lägga ner hela infrastrukturen sen om vi med adhd är så hemska. 

Allt detta med press gör mig apatiskt gällande skriva här på bloggen men jag biter ihop och kämpar på.  Egentligen vill jag stänga av denna egoistiska vidriga bloggvärld där bloggare bara tänker på sitt egna. De va kul blogga när jag började på Finest en tid men sen dog allt och alla vänner försvinner sakta och folk ber en dela saker och tagga vilket jag ofta gör men delas själv aldrig typ. Ego världen nr1!  Men det visste jag redan från början att den va men ibland reflekterar man över hur vidrig  falska mediavärlden faktiskt är.   Hjälper man folk med saker, tar folk ens bilder som andra tjänar på och noll uppskattning visas vilket gör mig förbannad, är trött allt detta ego skit! ”Vad sägs som ett tack” 

Funderar på stänga min FB helt för jag är trött på sitta ensam och bläddra i ett meningslöst flöde. Mobilen är tyst iaf så vad ska jag med Fb till. 

Det va dagen gnäll inlägg deluxe men varför ska ja va glad jämt för tänker jag. Vad gör jag ens här och varför skriver jag ens en blogg…

  

1 kommentar

1 kommentar till Adhd apatisk 

  1. Marcus Leander skriver:

    …. Du skriver en blogg för din egen skull. Och för att kanske kunna hjälpa / stötta andra i en situation liknande din egen. Bara för att ingen tackar / ingen delar dina grejer / ingen like-ar dina inlägg, det betyder inte att ingen läser dem. Jag och många andra gillar det du skriver, uppskattar att läsa om och dela din vardag, inbland ganska lik ens egen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *