Adhd vård och piller 

Ta en en tablett och va glad! 

Du gör valet att söka hjälp och finna ditt livs svar, förväntan och ivrigheten av lycka med lättnad slår in då du där svaret du sökt efter. Du har adhd säger dom och öppnar upp med att skriva ut en burk concerta som lösning samt ger info om att det finns adhd kurser samt KBT. 

Inget har frågat mig om dom viktiga detaljerna!  Vad jag äter hur jag tränar eller vad jag umgås med eller om jag ens äter och tränar eller om jag ens umgås med folk.  Tabletterna ska ut och kbt mm lyser med sin frånvaro. Jag själv krävde ett bolltäcke direkt, jag fixade själv ett boendestöd utan vården eftersom de inte gav den infon att det finns. Ett boendestöd som lyssnar och peppar mig som jag tycker mycket bra om.  Vad har vården gett mig? Olika piller som bjudit på Ångest, en sak jag aldrig haft innan, har fått en livs käftsmäll av vården som borde byta namn till piller försäljningen AB. 

Visst medicin är säkert jätte bra för många men också skit för många.  De skapar ett beroende lika som det kan ta bort självmedicinering som många gjort innan. Är riktigt kluven och föebannad på sina vis över adhd okunskapen som den så kallade vården inte kan.  Vill tillägga att concerta är inte AMFETAMIN! vilket folk tror. 

Jag litar på mig själv och de räcker! 

IMG_3303.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *