Adhd tv som provocera mig

Tittar 7an om barn i England med adhd som slår sina föräldrar.  

Jag sätter mig och redan efter första minuten har jag provocerats att detta ens sänds och att det tar upp om adhd.  Att slå sina föräldrar och bete sig som en jävel har med andra faktorer att göra än med adhd!  

Ren missär i ena hemmet och i andra hemmet noll bestämdhet med regler.  Dåligt uppfostrade ungar där föräldrarna tappat greppet helt!  Vill nästan påstå att det i många fall är en klassfråga gällande kunskap och att få hjälp.  Kan man inte ens ha egen hälsa hur ska man då ge sina barn en bra hälsa och uppfostran. 

Visa regler och vad som är rätt och fel här i livet, barn vet att våld är fel och då måste man ta tag i det. Kan man inte detta måste man söka hjälp. Foten måste sättas ner för detta är fasen bara rena dumheter där ungarna tagit sig rätten att styra sina föräldrar. Men varför har dom tagit sig den rätten?? Jo pga sina föräldrar som missat i hur man visar och ger kärlek rätt kanske, och hur man förklarar vad som är rätt och fel. Slå ett barn och den gör samma.  Finns så många fel jag blir upprörd över i detta och jag blir förbannad att bokstavskombinationen adhd tas upp då det handlar mycket om ren uppfostran.  

Sluta drick skit! Sluta ät skit! Sluta gör skit sluta att inte fatta hur man sätter regler och struktur med kärlek och positivitet till barnen.  Dessa barn behöver kärlek och förebilder samt att se sig behövda och få känna sig värdefulla.  Ge barn tid är en stor nyckel! 

  

1 kommentar

1 kommentar till Adhd tv som provocera mig

  1. Jessica skriver:

    Jag såg också det en snabbis men stängde av. Tror visserligen att hon sa det under de minuterna jag kikade att beteendet inte hade med ADHD att göra. Vi är väldigt många som har ADHD men inte är våldsamma. Så det finns nog som du säger flera anledningar till deras beteende. Men helt säkert förstår man ju i vilket fall att barn som beter sig på det sättet inte mår bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *