Lägga ner eller starta ny?

Att driva en blogg

Det krävs lite om man ska ha en och vill ha en blogg med hyfsad trafik som fyller en funktion. Allt är inte positivt med att driv en blogg men det kan ja skriva om senare. Mina fundering är om jag ska börja skriva som pappabloggare igen med mer fokus på förälderlivet och allt i den vardagen med en pappas syn på saker.  Det är viktigt med en fungerande portal där support är A och O och där lovande peppande ord inte faller ur sanden. Att blogga kräver sina fungerande verktyg och inte problem som inte kan lösas av en support som inte svara upp på ens frågor.  Driva trafik tar tid men inte till vilket pris som helst och därför tänker ja söka något bättre passande. Att inte kunna få kommentarer är irriterande och ännu värre att det strular när jag vill besvara de som lyckas komma in. 

Som relativt ny i branschen har jag velat testa olika portaler men har efter 2 år lärt mig massor om vad jag kan stå för.  En stöttande portal är aldrig fel den saken är säker.  

Ny energi precis som våren smäller till med sitt ljus och energi vill Jag starta om ny och fräsch.  Eftersom jag har adhd så driver jag på och gör som Jag vill endå 🙂  Har även kvar min blogg på finest men är inte aktiv iof. 

  

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.