Vilket flyg till Dubai

Sitter och spanar bland flygdjungeln 

Nä tänker jag och familjen ta en liten paus från allt och packar väskan för lite värme i Sandlådan Dubai.  Det finns lite att tänkte på gällande flyg och speciellt om man har barn. 

Min regel! Är att alltid kolla flight rutten samt vilken typ av flygplan Jag ska flyga.  Jag kan tex inte förstå hur vissa köper första billigaste utan att tänka på resvägstid bolag mm. 

Nu ska vi till Dubai bara och då har jag två direkta alternativ från Arlanda. Norweigan alt Emirates.   Ett lågprisbolag som många väljer pga sina fina priser och ett av världens bästa flygbolag som för mig känns tryggt/säkert med bra komfort och grym service där allt ingår i priset utan extra avgifter som tex lågpris flygen tar extra för.  

Att mellanlanda på denna sträcka för att tjäna en tusenlapp finns inte då jag räknar in tid som kostar samt att alla stop kostar oftast med extra dricka och mat på flygplatserna i väntan. 

Barnen ska ha en bra egen tv med bra underhållning och själv är komforten för mig A och O. Det är även viktigt att se hur stolarna är på planet, sitter man tex 3 3 alt 2 4 2 eller 3 3 3 det är frågan eftersom olika bolag har olika flygplan.  Sitter vi i en med 3 säten är det ok då jag kan sitta i mitten ensam och dom andra mot fönster tex.  Det lutar åt Emirates då jag gillar dom och har åkt dom innan, samt att jag inte vill sitta i en 737-800 som är mindre. Ja jag kanske är en flygnörd men varför inte kolla vad man flyger precis som man kolla hur man ska bo och äta.  

Några tusenlappar plus för bra flyg är för mig en viktig del av semestern, sen har man snabbare väg genom flygplatsen i Dubai med Emirates.  Viktigt att aldrig köpa en resa med olika flybolag vid mellanlandningar eftersom att blir man sen med ett flyg och missar det andra man ska med som är av annat bolag så får man köpa nya biljetter, så alltid med samma bolag! 
   
   

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *