Ikväll jag hunnit umgås lite med mamma och gjort en selleri- och tomatpaj.
Selleri- och tomatpaj
Pajdeg:
125 g kokosfett (eller smör/margarin)
3 dl bovetemjöl (eller 3 dl vetemjöl)
2 krm salt/örtsalt
1 msk vatten
Fyllning:
6-8 stjälkar selleri
1 gul lök
3-4 tomater (size does matter)
1 msk kokosfett till stekning
1,5 dl riven fårost (eller vanlig ost) Fårost finns bl.a. i delikatess-disken på Coop och heter Manchego.
½ tsk salt/örtsalt
½ krm svartpeppar
Sätt ugnen på 200 grader.
Arbeta ihop degen och tryck ut i en form. Jag hade ett bakplåtspapper i formen.
Förgrädda pajskalet ca 10 min.
Hacka under tiden sellerin och löken i bitar och fräs i kokosfettet tills sellerin börjar mjukna men fortfarande är krispig.
Skiva tomaterna i tunna bitar.
Lägg hälften av sellerin och löken i det förgräddade pajskalet. Salta och peppra lite.
Lägg ett lager med tomaterna och sedan resten av sellerin och löken. Salta och peppra och strö sedan över osten.
Grädda i ytterligare 25 minuter.
Servera med en god sallad!
Jag sparade pajen tills imorgon och tog istället som mitt femte och sista mål idag en smoothie; mixa sojamjölk, chiafrön, jordgubbar, sesamfrön, pumpakärnor, och ½ tsk spirulina.
Nu har jag bara gått en lång promenad, jag har suttit vid datorn nästan hela dagen i och med att jag fått igång bloggen och för att jag håller på att leta efter olika jobbmöjligheter/utbildningar osv. Det är kul men det tar jättelång tid!
buy real levitra http://levph24.com – levitra 20 mg buy brand name levitra online
buy levitra bayer http://levph24.com – levitra generic levitra buy online no prescription
Cephalexin Oral Suspension Dosing Puppy [url=http://leviprices.com]brand levitra canada[/url] Worldwide Pharmacy Ventalin Vistaril Buy