Bodycombat och cappuccino

I torsdags var jag på bodystep och bodycombat. Programmen är från Les Mills som jag tror är australienskt. Bodycombat är mma-inspirerat, så sjukt kul, roligare än deras boxningsprogram. Man tränar mycket kondition, axlar och ben, och man känner sig ascool samtidigt hehe.. Jag ska kolla om just det här bodycombat-programmet, vilket är #57, möjligtvis är utlagt på YouTube. I så fall ska jag köra det hemma, har bara kunnat gå på det när jag varit på besök i Gbg och har inga planer på att åka dit mer än över dagen 2 gånger i september, som det ser ut just nu. Nya saker väntar mig!

Igår drack jag min första kaffe på månader, Espresso House har en jätttegod sojamjölk som de gör cappuccino på, som bara caféer/baristas kan köpa in. Jag har läst många både för- och nackdelar med soja och brukar fråga folk i ”hälsobranschen” vad de anser om denna proteinrika böna; de flesta säger att det inte är något de rekommenderar att äta varje dag.
Smaken på kaffet blir hur som helst helt annorlunda med riktigt kaffe! Lyx för mig i alla fall.

På kvällen gymmade jag, körde stående benpress, latsdrag, hamstrings, säte, lår och lite mage med trx-band på slutet. Det tog bara en timme, det räcker!
Jag blir som ett barn på Kristinedals gym med alla fina maskiner, så skönt att köra med vikter också, hela kroppen känns helt stark, stabil och fast. Bastu och en lång dusch efter det – ett ganska enkelt sätt att njuta av livet på..

Biopaten undrade om jag inte fick ont i bröstet/syrebrist då jag tränar pga hur låg syresättning jag har i blodet, men det var egentligen först då hon frågade som jag kom och tänka på att jag måste dra jättedjupa andetag då och då, annars tänker jag inte på det. Hon kunde knappt förstå det men menar på att min kropp hela tiden lyckas kompenserar upp för det, och att jag är van vid det… Så tänk när jag får normala nivåer serotonin och normal syresättning i vävnaderna – jag kommer känna mig helt hög haha, tänk att det är så det ska vara egentligen.. Att ha alla förutsättningar!

Senare tog jag mitt första glas vin sedan någon gång i december förra året, hittade ett ekologiskt rödvin från Kalifornien som heter Bonterra Zinfandel (139 kr). Jag är jättekräsen när det gäller vin (man ska vara en kräsen konsument ;-)) Jag vill att det ska vara fylligt och tjockt så det fastnar på glaset, inget blaskigt genomskinligt. Det ska samtidigt inte vara kryddig utan ha en mild, rund, djup smak.

Nu sitter jag på tåget på väg mot Smålands djupa skogar igen – life goes on, you need to carry on!

2 kommentarer

2 kommentarer till Bodycombat och cappuccino

  1. MigudalCoeva skriver:

    Where To Buy Effexor Over The Counter [url=http://cheaplevi.com]levitra 20mg prix[/url] Emsam

  2. MigudalCoeva skriver:

    Macrobid Cheap Achat Kamagra Strasbourg [url=http://costofcial.com ]online pharmacy[/url] Amoxicillin Fir Sinusitis Without A Prescription Buy Stendra Online Cheap Cod Only Macrobid Medicine Miami

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *