Beauty is ageless!

Detta är min åsikt om skönhet. Det finns yttre och inre skönhet och dessa två är oftast så sammanflätade att de inte ens går att skilja åt. Men nu tänkte jag tala om yttre skönhet, enligt det klassiska begreppet, och då anser jag att åldern inte är avgörande. Beauty is ageless!

En vacker 70-årig kan vara lika vacker, eller vackrare än en 20-åring som inte har haft lika tur genetiskt sett med dragen.

Jag har många favoritexempel men min återkommande favorit är Sophia Lauren, 73 år på denna bild. Fortfarande samma strålande vackra ögon och leende.

Sedan tycker jag att man kan göra sitt bästa av sitt utseende i alla åldrar, men lite hjälp utifrån. Då menar jag alltså inte att man ska försöka se ut som 30 igen, men man behöver faktiskt inte gå omkring som ett russin och sluta sminka och ta hand om sig själv. Om inte annat vara fräsch för sin partners skull. ”Arg-rynkan” i pannan som dyker upp hos de flesta tycker jag exempelvis inte är något att spara på. Min mormor gjorde aldrig någon kirurgi eller behandlingar men hon färgade håret och sminkade sig till hon dog vid 70 år och då var hon fortfarande vacker. Genetisk tur alltså. Hoppas den smittar av sig lite på mig också!

Sedan kan man ju också välja att inte bry sig om sitt utseende. Att tycka att det är totalt oviktigt i livet att uppnå och behålla skönhet. Jag respekterar den åsikten också och hoppas att ni som känner så även respekterar min. Då kanske denna sida inte är rätt forum för er i vilket fall. Då talar jag självklart inte om min blogg, utan om Improveme.se, Nordens största skönhetssajt.

KRAM till er alla oavsett skönhetssyn. Var snälla mot er själva!

1 kommentar

1 kommentar till Beauty is ageless!

  1. Anne skriver:

    Är det inte Sophia Loren på bilden?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *