Tjockisfestivalen?

…kallade Måns den. Han är så finkänslig. Som Alex Schulman ungefär. Jag tyckte faktiskt också att folk såg ovanligt breda ut, mot hur de ser ut i verkligheten menar jag då. Så jag antar att det är TV:n som lägger på kilon. Vet att det var så för mig iaf när jag medverkade i ID. 😉

Vilket bidrag hejade ni på? Vi tyckte att operasångerskan var bäst. Sahlenes låt var också helt okej.

Hörs imorgon!

3 kommentarer

3 kommentarer till Tjockisfestivalen?

  1. ID skriver:

    Tycker inte den där Måns är vacker!Jag har läst vart du jobbar, men du skriver ju att du ska åka iväg, så är det väl inge fast jobb du har?

  2. ID skriver:

    Tjocksarna har både fast jobb och bostad vad har ni?

  3. Smaragdalena skriver:

    Har du medverkat i ngt tvprogram? ID, var det för program?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *