Happy Happy!

Är det bara jag som tycker att det är roligt med nyår imorgon? Det verkar som om de flesta bloggerskor dissar nyårsfirandet i år medan jag har ägnat hela dagen åt förberedelser.

Först gick jag upp kl 10 och åkte till min skräddare på Hornsgatan för en akutförändring på min nyårsklänning från ASOS (som ni får se imorgon) som satt för hårt över bröstet. Efter det mötte jag upp Måns för sushi och ett besök på Systembolaget och Ica. I morgon ska jag även förbi Östermalmshallen för att inhandla rökta räkor till mitt bidrag till nyårsbuffén– Bruschetta med räkor, avocado och dragonkräm.

Jag hade ett dåligt 2009 i många avseenden (främst ekonomiskt) och har använt bloggen till att skriva av mig.  Jag vet många kända bloggerskor vars liv verkar perfekta utåt medan de i själva verket lider av ätstörningar, trasiga förhållanden och tablettmissbruk. Natacha skrev ett jättebra inlägg nyligen om hur det ser ut som om hon lever ett drömliv (vilket hon såklart också gör i många aspekter) men att hon har problem precis som alla andra. Jag förstår dock varför hon, och många andra, inte väljer att ta fram det i bloggen –egentligen vill man ju inte bidra till folks skadeglädje.

De senaste veckorna har en anonym person skrivit elaka kommentarer i min blogg. Den första godkände jag men sedan skrev personen bara samma saker om och om igen. Att jag har haters tar jag bara som ett komplimang eftersom det betyder att jag har en tillräckligt stor blogg för att folk ska bli avundsjuka på uppmärksamheten och de fördelar det för med sig (i form av gratisprodukter och inbjudningar mm).

Jag längtar efter att avsluta detta år och börja ett nytt. Hoppas ni får roligt imorgon. I know I will.

2010 is going to be my year.6 kommentarer

6 kommentarer till Happy Happy!

 1. lovisa skriver:

  gott nytt år:) skit i alla avundsjuka jävlar!

 2. H skriver:

  ja det handlar ju alltid om avundsjuka. Att ngn fakstiskt kan ogilla ellen utan att vara avundsjuk är ju inte en möjlig orsak…

 3. Katja skriver:

  Gott Nytt år!

 4. Anja skriver:

  Gott nytt år 🙂

 5. Micke skriver:

  Gott Nytt År till dig och Måns , jag har sagt det förut men det tål att upprepas: ni verkar så härliga bägge två;)

 6. Zandra skriver:

  GOTT NYTT ÅR Ellen!!
  Ser fram emot att få fortsätta läsa din blogg om ditt nya år 2010! 🙂
  Kram Z

  Ps. Angående dina "haters" är dom ju som du säger BARA avundsjuka och fruktansvärt osäkra på sig själva. Och som min engelska vän brukar säga: "Sparka rumpa och ta ingen bajs!" (Kick ass and don´t take any shit!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *