DUWOP BrowWow

Utlovar: Volym, definition och form åt dina ögonbryn. Boxen innehåller ögonbrynspuder, ett blänkande vaxgloss, en skimrande, krämig high-lighter och en dubbelsidig borste. Allt detta förpackat i en ultrakompakt box med spegel i locket. Finns i 2 nyanser; Lighter och Darker.

Resultat: Oftast hittar man inte en high-lighter i ett brynkit men det är en bra idé. High-lightern är i creme-form och har en champagnefärgad, skimrig nyans som går något åt det rosa hållet. Vaxglosset är väldigt mjukt men riktigt bra! Brynpudret i versionen Lighter har en mycket snygg beige, askig nyans som passar de flesta. Det finns pigmentrikare puder som passar ännu bättre om man har överplockade bryn men om du bara vill förstärka färg/form lite så ger denna ett väldigt naturligt resultat. Hållbarheten är över medel. Penseln är dock inte jättebra och drar ned betyget något.

Pris: 435 SEK på Eleven.se

Betyg: 4/5

2 kommentarer

2 kommentarer till DUWOP BrowWow

  1. ellenf skriver:

    Vad jag vet är det bara lacket som sitter bättre.

  2. karin skriver:

    hej!
    Jag undrar en sak angående gelnaglarna man kan göra hem, kitet och led-lampan från Orly. blir naglarna starkare också eller är det bara färgen som håller längre?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *