NASHI ARGAN Deep Infusion Mask

Doft & Formula: Fet, cremig konsistens.  Starkt parfymerad.

Hårtyp: Skadat och torrt hår

Användning: Massera in det försiktigt i håret i cirka 3 minuter

Utlovar: En intensivt reparerande och återfuktande mask som återuppbygger alla former av skadat hår. Gör håret glansigt, silkeslent och extremt lätt att borsta. Skyddar även mot luftfuktighet.

Resultat: Formulan gjorde håret väldigt mjukt, fint och lättkammat utan att tynga ner det. Jag skulle säga att den mer jobbar på hårets återfuktning, än reparerar strukturen på hårstrået, och skulle därför rekommendera den färmst för torrt, strävt hår. Jag skulle säga att den i stort håller vad den utlovar, men att doften är i skarpaste laget. Jag vet många som älskar den (doften) men jag är inte en av dem.

Pris: 259 SEK (250 ml) på Beautynet.se

Betyg: 4/5

Produkten är testad i samarbete med frisören Elin Johansson.

1 kommentar

1 kommentar till NASHI ARGAN Deep Infusion Mask

  1. camilla skriver:

    Vem ska jag fråga om inte Dig, skönhetsoraklet!! 🙂 Jag älskar doften av Nashi, skulle kunna dricka den!!! Vet du nån parfym med samma doft?? Ohhh Ellen, gör min dag!!
    Kram Smålänningen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *