Just nu testas…

…produkter från märket ANASTASIA. Anastasia Soare är ögonbryns-gurun från Hollywood som har ägnat sitt liv åt skönhet – och hennes brow kit är nr 1 i USA. Förutom ett stort utbud av bryn-produkter innehåller hennes serie diverse ögonsmink. Catwalk Palette (nedan) innehåller 10 pigmentrika skuggor i varmt matt och skimrande neutrala färger – utvalda för att skapa djärva kattögon. Inspirationen är hämtad från 90-talets supermodeller och den leopardmönstrade asken har ett magnetlås (vilket jag gillar) och ett leopardmönster som för tankarna till D&G. Det bästa med paletten är dock att den inte är djurtestad.

Pris: 445 SEK på Nelly.com

 

 

 

4 kommentarer

4 kommentarer till Just nu testas…

 1. Heya great website! Does running a blog such as this take a large
  amount of work? I’ve absolutely no knowledge of coding but I was hoping to start my own blog in the near future.
  Anyway, should you have any ideas or techniques for new blog owners please share.
  I know this is off topic but I simply had
  to ask. Cheers!

 2. Nina skriver:

  Blir spännande att höra vad du tycker om den! Mamma gillar den inte alls – tycker att den är alldeles för hård att jobba med och att den ger ifrån sig för lite färg. Jag tycker dock att den är fantastisk 🙂

  <3

 3. ellenf skriver:

  Vad kul ! Ska testa och recensera den i veckan ! Puss

 4. Nina skriver:

  Älskar deras ”Brow wiz”, funkar fab för mina bryn 🙂

  Kramis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *