Tandblekning på apoteket!

Nu kan du köpa tandblekning för hemmabruk på Apoteket. iWhite Instant (med ny formula) är först ut på marknaden och säljs endast på apotek.  Behandlingen är fri från blekmedlet väteperoxid och utlovar upp till 8 nyanser vitare tänder utan missfärningar och fläckar. Utöver ett kosmetiskt resultat utlovar produkten starkare tänder med hjälp av en ny kalciumteknologi. Asken innehåller individuella, vacuumförpackade gel-fyllda skenor man bara stoppar i munnen. Verkningstiden är 20 minuter och för optimal effekt rekommenderas behandling 5 dagar i rad. Någon som har testat? Min blogg-kollega Jessica är min testkanin – då jag inte kände att jag kunde vara objektiv i egenskap av svensk PR-ansvarig för ”konkurrenten” Smile lab.

 

Pris: 499 SEK (kit för 5 behandlingar) på apotek.

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Tandblekning på apoteket!

  1. Harocixgoope skriver:

    Venta De Baclofeno [url=http://levibuying.com]generic levitra[/url] 500mg Penicillin For Std To Buy

  2. Sanna skriver:

    Jag har testat denna produkt. Funkade inte alls. Helt bortkastade pengar tyvärr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *