Ni kan sluta skicka lack…

…till mig. Mina knotiga, långa fingrar gör mig helt enkelt direkt olämplig som handmodell. Skulle ta en jättefin bild på L’Oréals nya Million Saphire och hur jag än vred och vände på det såg det ut som om Gollum höll i lacket!

Det enda som funkar på bild ibland är mitt face. Nu är det juldag = fest och till och med jag ska kravla mig fram bakom stenen jag har gömt mig under de senaste veckorna  (Gollum! Gollum!) och lyssna på en spelning på Kafé De Luxe – det enda ställe jag kan vistas på ute i Växjö.

Hoppas ni får en underbar kväll! I know I will!

2 kommentarer

2 kommentarer till Ni kan sluta skicka lack…

  1. ellenf skriver:

    Vad fint sagt Måns ! Tack !!

  2. Måns skriver:

    Du har dock Sveriges vackraste armar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *