Update.

Visst är svartvita bilder i stort sett alltid snyggare än färg? Här är en bild från förfesten igår. Här ser jag ju lite ”svår” ut, men sedan spelade vi ett jätteroligt spel som hette Bekänn Färg eller något i den stilen, där man läste upp olika påståenden för att sedan rösta anonymt vem det stämmer bäst in på. Sedan ska man själv gissa om man har fått 0 röster, några stycken, eller flest. Jag fick flest på ”Är smartare än folk tror” samt ”Brukade lägga sig på marken och skrika när man inte fick som man ville. Som barn alltså”.

Negativ tolkning: Jag inte bara ser korkad ut, jag är en jobbig jävel också.

Positiv tolkning: Folk har fördomar mot snygga människor. Som dessutom vågar säga emot.

 

6 kommentarer

6 kommentarer till Update.

 1. Hey! Quick question that’s entirely off topic. Do you know how to
  make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my iphone
  4. I’m trying to find a theme or plugin that might be
  able to correct this issue. If you have any suggestions, please share.
  Cheers!

 2. jennifer skriver:

  Lina;
  Har du någon mailadress?
  Det skulle vara oerhört intressant att få fråga dig mer, jag har ytterligare frågor och det vore fantastiskt om du ville hjälpa mig!

 3. jennifer skriver:

  Lina och Ellen!

  Stort stort tack för hjälpen! Thermage ser fantastiskt intressant ut!

 4. ellenf skriver:

  Det stämmer att Thermage är bra, yAG -laser är också effektivt för uppstramning. Om du har många fina linjer rekommenderar jag Fraxel Repair på Spektrakliniken. Men det är en ganska invasiv behandling med downtime efter. Jag rekommenderar att du börjar med en konsultation på Dermacenter i Solna om du bor i Stockholm. Har fullt förtroende för deras läkare!

 5. Lina skriver:

  Jag kan svara på frågan.

  Är utbildad hudterapeut och den överdrivet bästa behandlingen är en laserbehandling som kallas Thermage. Denna behandling utförs en enda gång, och förhindrar åldrande i 10 år framöver. D.v.s. du åldras inte på 10 år. Behandlingen bör utföras vid 40-års ålder, allra senast vid 50 för bästa resultat. Denna behandling resulterar i ny kollagenproduktion och resultaten är enastående. Du ser yngre ut, huden stramas upp, och du åldras inte på flera år. Finns faktiskt ingen behandling som kan ge så fina resultat. (Och nej jag är inte ute efter att göra reklam, utan är bara väldigt imponerad av denna laserbehandling)
  Behandlingen får ej utföras av hudterapeuter, utan det krävs att man går till en utbildad hudläkare.

  Jag kan varmt rekommendera att utföra denna behandling hos Gina Topan i Helsingborg.

  http://www.topanestetik.se/index.php?id=53

  Lycka till!

 6. Jennifer skriver:

  Hej!

  Jag är nytillkommen besöker på din blogg och tycker att du ger ett kompetent intryck i såväl omdömen som tester. Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att svara på en fråga. Om jag vill göra en engångsbehandling, en hudföryngring/uppstramning i ansiktet UTAN sprutor; vilken skulle du råda mig till att utföra då?
  Jag har sparat för att kunna göra en one-time treatment som verkligen ger resultat och jag vore SÅ glad om du ville vara min moderator i denna antirynk-djungel.

  Vänligen
  Jennnifer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *