GLAMGLOX Thirstymud Hydrating Treatment

thirstymud_carton_250x250Formula: Nougatfärgad gel-creme med cocosdoft.

Hudtyp: Alla, både män och kvinnor.

Användning: Applicera ett jämnt lager på ren, torr hud och låt verka i 10-20 minuter, torka sedan av och massera in eventuellt överskott i huden. Du kan även skölja av den med vatten. Använd 2-3 gånger i veckan beroende på behov. Använd den på dagen, natten eller under flygresan.

Utlovar: En ansiktsmask för alla som behöver en enkel, snabb och effektiv fuktboost!! Innehåller en potent blandning av hyaluronsyra, citron- och linolsyra samt aktiva ämnen från malda olivblad som tillsammans effektivt både lång- och kortsiktig återfuktning. Mikroniserad lera hjälper till att binda samman fukt i huden, tack vare 12% aktiva ingredienser som ger omedelbar effekt.

Resultat: Formulan har inte alls konsistensen av en lera och sugs lika snabbt in i huden som en fuktcreme. Har du torr hy behöver du varken torka av eller skölja av – det säger bara slurp! Cocosdoften är helt fantastisk och för tankarna till sommar och semester. Jag skulle inte kalla det en fuktbomb men en rejäl fukt-boost! Perfekt för flygresan!

Pris: 449 SEK på Eleven.se

Betyg: 4/5

2 kommentarer

2 kommentarer till GLAMGLOX Thirstymud Hydrating Treatment

  1. berkey skriver:

    Thanks a lot for sharing this with all folks you actually understand what you are talking approximately! Bookmarked. Please additionally discuss with my website =). We will have a hyperlink trade agreement between us|

  2. Caroline skriver:

    Den låter helt fantastiskt. Suger att jag har studentplånbok. 🙁 Tävling? 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *