Aways love!

Idag är den bästa dagen på detta år hittills! Firar med att bjuda på denna bild och massor av kärlek till alla! Det har egentligen inte hänt något speciellt. Det kändes bara som om allting vände när jag hittade en lång tråd på FB full av inlägg  (inte några från mitt parti eller ens människor jag kände) som skrev att nu är det nog : att det har gått alldeles för långt med FB-hatet mot människor som inte har samma politiska hemvist. Nu finns det t.om vissa som unfriendar personer som INTE tar bort ”oliktänkande”, vilket gör att trenden har gått över gränsen och förhoppningsvis är överspelad. Vi gillar olika så länge du tycker som oss? Intelligenta människor ser igenom detta.

Låt oss alla tycka som vi vill och accepterar varandra as is!   Vi är betydligt mer komplexa än en politisk röstlapp! Vi är män, kvinnor, transvestiter, mammor, vegeterianer, personer som jobbar ideellt, har ADHD, är villaägare, egenföretagare, djurvänner, journalister, akademiker, känslomänniskor, sjuksköterskor som sliter hårt för dålig lön, humanister, tjejer som gillar andra tjejer och tusen andra epitet. You cant let just ONE thing define a human!

Nu till andra positiva nyheter: Jag kommer att fortsätta att skriva för snygga, lyxiga Wellnes-sajten  Spason Magasin. Har även fått in två andra jobb och väntar på en offert angående en promotion-turné. Alla bra saker, såväl som dåliga, kommer oftast i grupp. Jag får också finbesök från Stockholm om två veckor. Sedan firar jag midsommar i Stockholm och åker till Gotland (för första gången i mitt liv) på Almedalsveckan.  June is looking pretty good!

 

10155803_10152446802315993_6847025234451258559_n

 

 

9 kommentarer

9 kommentarer till Aways love!

 1. berkey skriver:

  It’s difficult to find well-informed people on this topic, however, you seem like you know what you’re talking about! Thanks|

 2. ellenf skriver:

  Vilka fina ord från er båda! Jag ska göra mitt bästa!

 3. ellenf skriver:

  Yes ! Så är det! Min hud har aldrig varit bättre än just nu. Ang behandlingar så gjorde jag en Hydrafacial i förra veckan som rengjorde huden på djupet och gav lyster. Sedan använderjag Jabushes crèmer (de bästa märke jag ngnsin testat för min hud) i kombination med kosttillskottet Collacen varje dag . Ngt jag verkligen kan rekommendera !!

 4. Caroline skriver:

  Jag håller med Anna. Alla som röstar på SD behöver någon cool kvinna att relatera till, där kommer du in Ellen! 🙂

 5. Maria skriver:

  Hej! 🙂

  Har du gjort någon behandling eller använder du någon speciell kräm just nu?
  Du ser superfräsch ut 🙂

 6. Anna skriver:

  Tycker det är så coolt att du gett dig in i politiken, och i rätt parti. Du ger verkligen SD lite glamour! Du borde fronta alla deras valaffischer! Du och Jimmie!

 7. Caroline skriver:

  Word! Och grattis till jobben. 🙂

 8. Antonia skriver:

  10 inlägg per dag babes följ min blogg där ni får update all the time puss!
  antonianoaksson.blogg.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *