CLINIQUE Instant Lift For Brows

GenerateFormula: Vaxbaserad, pigmentrik formula i ena änden och cremeskugga i fast form åt åt det torrare hållet.

Utlovar: Automatiskt ögonbrynspenna och champagne-färgad highlighter-penna i-1. Duon skapar en kontrast och definition som ger ögonen ett virtuellt lyft.  Håller i upp till 8 timmar. Finns i nyanserna Blonde, Soft Brown samt Deep Brown. Fr.o.m januari även i Black/Brown i Cliniques webshop.

Resultat: Jag har testat den nya nyansen: 05 Black/Brown som egentligen är för mörk för mig men det funkade för ett test i alla fall! Penn-delen för brynet är sneddad – vilket gör appliceringen jättelätt! Formulan fastnar på stråna och ger ett naturligt intryck även för oss ”bryn-klena”. Det som drar ner betyget från full pott är hållbarheten som är medel. ”Håller i UPP till åtta timmar kan ju det egentligen betyda vad som helst,  men du kommer definitivt att behöva en touch-up framåt kvällen. ”Highlightern” har ett mycket svagt pärlemo-skimmer men ger ingen lifting-effekt på så ljus hy som mig utan blir helt enkelt en snygg champagne-färgad skugga.

Pris: 195 SEK.

Betyg: 4/5

 

photo(54)

11 kommentarer

11 kommentarer till CLINIQUE Instant Lift For Brows

 1. Hmm it seems like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything. Do you have any helpful hints for beginner blog writers? I’d definitely appreciate it.|

 2. Amazing! This blog looks exactly like my old one! It’s on a completely different topic but it has pretty much the same page layout and design. Outstanding choice of colors!|

 3. feed skriver:

  Hi, i believe that i saw you visited my website so i came to go back the prefer?.I am attempting to to find things to improve my website!I assume its ok to make use of some of your ideas!!|

 4. the feed skriver:

  Amazing blog! Do you have any hints for aspiring writers? I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally confused .. Any tips? Thanks a lot!|

 5. the feed skriver:

  Hi! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I truly enjoy reading through your blog posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the same subjects? Many thanks!|

 6. feed skriver:

  Hey are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you require any coding knowledge to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!|

 7. thefeed skriver:

  I’m not sure why but this site is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.|

 8. Hurrah, that’s what I was exploring for, what a stuff! existing here at this weblog, thanks admin of this website.

 9. Anders Olofsson skriver:

  Gillar vad jag ser 🙂 det ser kanonsnyggt ut 🙂 <3 kram

 10. ellenf skriver:

  Ja. Det är bara den mörkaste nyansen som inte har släppts än ! Kram

 11. Annika skriver:

  Den ljusaste färgen skulle nog passa mig – och den fanns ju ute redan nu väl ? Ska kolla upp det ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida