Old school.

Den här uppsättningen snodde Olivera ihop på två minuter. Jag vill också vara frisör och kunna göra så här med mitt hår men jag är helt handikappad när det gäller att fixa håret själv!  Det är därför jag springer på salong Carpe Diem i tid och otid. Anywho. Var ju även hos läkaren och tog bort stygnen och tumören var godartad. Jag har inte cancer. Inte idag i alla fall.

Jag kanske borde känns mig mer lättad men det gör jag inte, då jag har väldigt svårt för att sätta mig in i situationer i förväg. Smärtan jag har känt är det enda som har  varit ”verkligt” för mig. Som troende har jag också en annan syn på sjukdom och död än många andra. Då menar jag INTE att Gud skulle straffa människor med sjukdomar eller att de skulle ske av en anledning. Jag tror att döden bara är ett steg till nästa liv och därför är jag inte det minsta rädd för att dö. I´m not afraid to die. But sometimes i´m scared to live. Min livssyn handlar om acceptans. Blir jag sjuk så är det som det som det ska vara. För det finns inga antaganden om att just DU ska vara frisk eller lyckligt lottad på olika sätt. Att acceptera tillstånden som de är och göra det bästa utifrån hur verkligheten ser ut, är det enda som kan göra oss till harmoniska, och till och med lyckliga varelser- trots att vi alla kommer att gå igenom olika typer av lidanden. Vi kan också finna styrka i varandra. Olycka och sjukdom drabbar oss alla lika – rika som fattiga. Det är också bandet som håller oss samman och vi måste bli bättre på att stödja varandra genom tuffa perioder. #fuckcancer

Klas Ingesson <3

 

10409173_10152800496290993_7976454349918880197_n-1

11 kommentarer

11 kommentarer till Old school.

 1. superbeets skriver:

  Excellent post! We will be linking to this particularly great content on our website. Keep up the great writing.|

 2. Hi everybody, here every one is sharing these familiarity, thus it’s good to read this website, and I used to pay a visit this weblog daily.|

 3. the feed skriver:

  Having read this I believed it was very enlightening. I appreciate you taking the time and effort to put this information together. I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and leaving comments. But so what, it was still worthwhile!|

 4. thefeed skriver:

  Do you have a spam problem on this blog; I also am a blogger, and I was wondering your situation; many of us have developed some nice methods and we are looking to swap solutions with other folks, be sure to shoot me an email if interested.|

 5. feed skriver:

  Hey this is kind of of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!|

 6. berkey skriver:

  Hey there! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my iphone4. I’m trying to find a template or plugin that might be able to fix this issue. If you have any recommendations, please share. Appreciate it!|

 7. Marie skriver:

  Fin i håret du blev, håller med skulle vara kul att vara duktig på hår, men jag har inte fått den förutsättningen eller tålamodet 🙂

 8. ellenf skriver:

  Tack . Bara skrev lite från hjärtat ! Love you

 9. Caroline skriver:

  Så kloka ord!

 10. ellenf skriver:

  Ja det gör jag ! Tack ! <3

 11. Anders Olofsson skriver:

  Jättevacker frisyr måste jag säga 🙂 <3
  Hoppas att du mår bättre nu 🙂

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida