CLINIQUE Long Last Glosswear

Utbudet av CLINIQUE Long Last Glosswear  kommer i en mängd glänsande nyanser och täckningsgrad – från cremigt matt, till skimrande pärlemor-    finish. Sortimentet utökas nu med fyra nya färger, varav jag fick hem pressprov på tre; Tenderheart (matt, cremig nude), kallrosa, skimrande Kissyfit. samt klarröda Cupid´s Bow.Tyvärr tycker jag att det finns något lite ”klistrigt” över konsistensen, vilket gör att jag personligen inte brukar köpa dessa.

210 SEK

 

photo(122)

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

2 kommentarer till CLINIQUE Long Last Glosswear

  1. ellenf skriver:

    Kan ta några bilder och lägga upp sedan. Älskar deras läppstift!

  2. Mia skriver:

    Kan man få se dessa på ? Vad tycker du om Cliniques läppstift?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *