Update.

10985255_10153083610705993_5776811689165889505_n  Hittade denna bild på Jenny och mig från när jag var i Stockholm sist, och tyckte den var fin. Sedan blir ju CW helt vansinnig för att jag har ljusbruna cirkel-linser då han tycker att det ser obehagligt ut plus ”du som har så fina ögon”. Han har mycket starka åsikter och jag brukar säga att det är som att ha en ”muslimsk bror”. Vilket han också skulle ogilla om han visste det ha ha!

Men jag gillar cirkel-linser för att ögonen ser större ut! Kan dock hålla med om att det är finare på håll (och på bild) än på nära håll. Anywho. Det blir en till lugn helg då jag har en hel del jobb. Gick på yoga igår och anmälde mig till en extra-klass även ikväll. Tyvärr gör jag inte så mycket framsteg på den fronten som jag hade hoppats. Kanske tar det lång tid att öva upp vighet och balans?  Vad är era erfarenheter av yoga som nybörjare?

Fick även veta att jag ska till Kosta Boda SPA/Art Hotell på Kick Off/utbildning med resten av Kulturnämnden nästa vecka. Börjar bli en riktig stammis där! Jag kommer bra överens med de flesta ledamöter (läs: Allianspartierna) och det ska bli trevligt att lära känna alla bättre. Vet inte varför men det känns  som att det finns något latent humoristiskt över en grupp politiker i badkläder…

1 kommentar

1 kommentar till Update.

  1. Patric skriver:

    Fina tjejer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *