Spoiled brittish style!

I går när jag kom fram till Vasastan hade Julian förberett fondue – min absoluta favoriträtt! På morgonen var det English Breakfast på menyn! Så jäkla bortskämd! Fick även en födelsedags present av R innan jag åkte som jag öppnade när jag låg i mitt gästrum och skulle sova. Det var en flaska skumpa  och en portabel mobil-laddare. He knows me so well – har ju aldrig något batteri på min mobil!

 

Processed with Moldiv

1 kommentar

1 kommentar till Spoiled brittish style!

  1. I’m truly enjoying the design and layout
    of your website. It’s a very easy on the eyes which makes it much more
    pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a
    designer to create your theme? Exceptional work!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *