Update & Throwback.

 

 

osminkad

Ibland får man bjuda på lite totalt osminkat och straight from the heart, No filter. Jag vet att Måns inte känner såhär längre eftersom han är In a Relationship men jag saknar OSS så himla mycket. Vår vänskap talar jag om då. Den förändrades inte när jag träffade någon annan men när han gjorde det. Story of my life. (Samma med mina andra ex som jag fortfarande älskar som vänner – Morgan & Robban ). Huvudsaken är att vi inte är osams och att jag vet att vår (min & Måns) gemensamma katt har det bra. Kan inte säga att mitt privatliv är någon success-story just nu men känner att jag har mig själv att skylla. Vilket även betyder att  jag är den som kan ändra på det. Thats a good thing!. Att förändra andra människor är nämligen betydligt svårare – om inte omöjligt!.

Detta är min morgondag , inför intervjun med Alex & Sigge:

”Hej alla,

Varmt välkomna ska ni vara imorgon!
Vi möts klockan 07.20 på SPÅR 10 på centralen för avfärd mot Göteborg.
När ni anländer på plats imorgon kommer ni delges ett körschema samt intervjutid och tid för plåtning. 
Det kommer finns gott om god mat och dryck för er båda vägarna och gott om tid för övrigt arbete under resans gång.”
På mitt jobb (som förtroendevald inom politiken) går det oförskämt bra. Och jag anser att man inte ska klaga så länge någon del av ens liv går bra – utan istället fokusera på det som fungerar! Längtar nu efter att komma fram och ta en taxi till Vasastan och sedan dricka drinkar med några av mina närmsta och roligaste vänner! PUSS

 

1 kommentar

1 kommentar till Update & Throwback.

  1. Lisael skriver:

    Fin bild . Kärlek !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *