LOPPI Blogbag Höstkids

Vet att jag har många läsare med barn och ni kanske har hört att Camilla Läckberg har släppt en ny barnbok i serien om bebisen superbebisen Charlie som ständigt hittar nya superkrafter hos sig själv. Super-Charlie och lejonjakten heter den. ”En dag kommer storebror infarande i huset och vrålar att han sett ett lejon där! Naturligtvis vågar ingen gå in, inte ens Super-Charlie…”
Acrilex Kids Zoo Kalk+D-vitamin är ett kosttillskott för barn i form av kaniner som smakar tugg-godis. Utlovar starka ben!

ColdZyme är en munspray som verkar mot orsaken till förkylningen – själva förkylningsviruset. Bildar en skyddande barriär på slemhinnan i svalget och reducerar risken för förkylning /kan förkorta sjukdomsförloppet om man börjar doseringen i ett tidigt stadium av infektionen. Perfekt nu i förkylningstider!

Santa Maria s Asian Wok Soy & Sweet Chili är en woksås som passar till det mesta! Att kombinera soja och sweet chili är ett lätt och vanligt sätt att få till den asiatiska smaken när man wokar. Med kryddblandningen Paneng Red Curry lagar du snabbt och enkelt den klassiska grytan genom att tillsätta kokosmjölk, grönsaker och kyckling. Paneng har en mediumstark hetta som balanseras upp av sötma i kokosmjölk.  Galanga, kaffir lime, ingefära och en mängd andra kryddor ger den unika karaktären och vackra röda färgen.

DAX Alcogel Sweet Raspberry är en återfuktande rosa handdesinfektion med hallondoft! Produkten är effektiv mot bakterier och många typer av virus som t.ex. förkylningsvirus, influensavirus och vinterkräksjuka. Miniflaskan är perfekt att ha i handväskan!

 

 

bild(177)

1 kommentar

1 kommentar till LOPPI Blogbag Höstkids

  1. EmmaS skriver:

    Den kryddblandningen är så god!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *