Sommarnytt från IDUN

Puder och rouge i flera nya nyanser och en ny pressad bronzer (MIDNATTSSOL) för sommarens solkyssta look!  Det är bara några av de nya godsakerna ni hittar i IDUNS sortiment. TILDA är ett nytt transparent puder passar perfekt som highlighter. Recensioner på alla produkter kommer men jag har redan en känsla av att min favorit kommer att bli det corall rouget ÅKERBÄR. Kan inte tänka mig en finare nyans till solbrännan!

Dessutom – två nya borstar; Stippling brush för perfekt HD-finish oavsett om du använder puder- eller krämprodukter. och en Face definer brush för att punktapplicering, highlightning eller för att ta bort överflödig makeup. De är gjorda av ett mjukt syntetmaterial så inga djur har kommit till skada!

IMG_2637

2 kommentarer

2 kommentarer till Sommarnytt från IDUN

  1. ellenf skriver:

    Yes den har en platt topp och är jättelätt att applicera med!

  2. Mette skriver:

    Man vill ju ha hela lådan! Du har tur du Ellen<3 Jag undrar över Stippling-borsten. Är den platt ovanpå? Är den verkligen lätt att jobba in produkterna med?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *