Gamla bilder på mig.

Jag tankte visa hur jag såg ut nar jag hade fargat håret mørkare som yngre. Det har (bilden under)var ca 4år sedan eller så. Jag var 18år:) Och jag hade heller inte gjort lapparna som ni ser.


 


 16-17år, lite mørkare hår.  Førsta gången jag var på laroy kommer jag ihåg.17-18år. jag och Mille:) Vad har jag på mig:) hahaHar ar jag bara 16år (till vanster). Lite rund om kinderna:) Vi var alltid på Klubb Mera då. det var ett hett stalle:)18år. Lite guldigare i fargen.Mørkare..kortare:)Fortf mørkt men lite langre.extentionsExtentions, 19år 🙂 Precis innan jag flyttade till London. Lite ljusare hår.Samtliga bilder ar innan jag gjorde mina lappar.


Kul att se hur mkt man forandras.

2 kommentarer

2 kommentarer till Gamla bilder på mig.

  1. Lina skriver:

    Wow,, Jättesöt är du! Älskar din öppenhet om läparna, fixar till de ett par gånger om året också & tycker det gör en jätte skillnad i hur man känner sig & ser ut ofcourse ;)..

  2. emmy skriver:

    Tcker du ska ha morkare igen, sa fint!! Kanns som du kommer fram mer, mera personlighet!
    Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida