Lämna inget osagt.

Va aldrig nöjd med ditt liv förrän du når dit du alltid velat nå. Låt ingen/inget hindra dig. Se till att nå dit du vill nå, umgås med de människor som tillför dig något och slösa inte energi på människor som drar ner dig. Nöj dig inte med något halvbra utan kämpa tills du når toppen. Släpp aldrig taget om något/någon som passar dig som den sista pusselbiten. Det finns bara ett fåtal som kommer göra det i livet. Håll hårt om den personen och vårda den relation ni har. Det kanske bara kommer en chans i livet. Ta hand om de människor som betyder något och glöm inte att sprida kärlek till de som förtjänar det. Imorgon kan det vara försent. Låt inte någon hindra dig och dina drömmar. Ta alla chanser i livet du kan få. Ångra inget du gjort utan bara det du INTE gjort. Lämna inget osagt. Visa uppskattning. Sprid glädje. Le en extra gång varje dag. Skratta ett extra skratt. Njut en extra gång och tillför glädje till denna negativa värld. Ingen kan leva ditt liv åt dig. Den enda som kan leva ditt liv, tala för dig och stå för dina handlingar är DU. Du är unik och ingen kan vara precis som dig.

2 kommentarer

2 kommentarer till Lämna inget osagt.

  1. It is not my first time to visit this site, i am visiting this
    website dailly and get good information from here every day.

  2. Nina skriver:

    Bra! Inspirerande!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida