Frukost

Några rutor av min Kanelbullekaka är perfekt om man inte hinner med att äta frukost. Man kan bara ta med sig dem på vägen till jobbet:) För mig blev det iaf 4st utav dem idag:) För 1st: 56kcal, 6,5gr protein, 5,8gr kolh, 0,73gr fett 🙂 Jag tog 4st idag. Man kan justera värderna lite genom att skippa kesella, ta bprt barnmaten (som gör den saftig) som är ca 30gr kolh för hela satsen 12bitar, samt ersätta med laktosfrimjölk osv. Det beror på vad man är ute efter:)

Vilket härligt väder! Man vill ju bara lägga sig på en klippa någonstans och spendera dagen. 

 

3 kommentarer

3 kommentarer till Frukost

  1. Alexandra skriver:

    Åh ja snälla ge oss receptet de verkar jättesmarriga!!

  2. Jenny skriver:

    Receptet tack 🙂

  3. Helene skriver:

    Å, mums! Kan du skrive recept/oppskrift? Jeg vil gjerne prøve! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.