Härlig söndag.

Vilken härlig dag! Unnade mig en lite sovmorgon idag. Åt sedan en god frukost och begav mig till gymmet för ett ryggpass som blev riktigt riktigt bra. Jag lade in hopprep efter varje set för att få upp pulsen. Bra med lite variation och jag var helt slut efter passet. Gav verkligen allt idag. Håller på att öva doublejumps och mina smalben kommer vara blåa imorgon efter alla snärt som hopprepet gjort:) 

Har kollat lite möbler (flyttar ju in i lägenheten på fredag) och lagat matlådor inför imorgon. 

Nu ska jag lägga upp morgondagens scheman och sen blir det middag. 🙂

Hoppas ni njuter er Söndag! 

KRAM KRAM

1 kommentar

1 kommentar till Härlig söndag.

  1. It’s an remarkable post in favor of all the online users;
    they will obtain benefit from it I am sure.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida