Kvällslöpning:)

Det blev en kvällsrunda. Finns inget bättre än att springa i mörker. Jag ÄLSKAR löpning och vad det gör med mig energimässigt och med mitt psyke. Idag lade jag fokus på att förbättra min km tid. Jag kom igång förra veckan och för varje gång kommer jag närmare min ”normala” km tid. Idag låg jag runt 4min/km på en 5km runda och jag hoppas kunna hålla på milen inom kort. På söndagar kommer jag och min tjejkompis Linda lägga in teknikträning så jag hoppas kunna vinna lite sekunder med hjälp av att förbättra min löpteknik.

KRAAAM

2 kommentarer

2 kommentarer till Kvällslöpning:)

  1. sofie skriver:

    Du är verkligen en inspirationskälla! Keep up the good work.

  2. Åsa skriver:

    Oj, då går det fort! Sprang 5 km på 26 minuter idag, och då var jag alldeles slutkörd efteråt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida