Min kost.

Jag får många mail dagligen där ni frågar hur jag äter och vad jag tar för tillskott osv. Jag äter det som passar JUST MIG. För någon annan kanske det inte alls passar. Jag har kört en hög kolhydratskost i ca 2mån nu och i söndags började jag ett nytt ”kostschema”. Jag gillar inte att skriva ner exakt hur jag ska äta, utan går på känsla. Försöker äta var 3e timme. Högt på protein, medelfett,lågt kolhydratskost. Det fungerar för mig. Några kan inte gå lågt på kolhydrater för de känner sig trötta. Hitta ER livsstil. Testa er fram. Det bästa är att ta hjälp utav någon som kan hjälpa dig hitta just det rätta för DIG!

Såhär kan ett dagsintag för mig se ut inuläget (det beror helt på vad min baktanke/mål är för stunden och jag skriver inte ut mängd då det är individuellt för varje person):

avocado

kalkon

omega3

proteindrinkar

BCAA

kyckling/lax/torsk/tonfisk

bär

frukt

riskakor

grönsaker

Exempel på min middag.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.