Sluta håll tillbaka

En egenskap jag har svårt för i Sverige är att man håller tillbaka på skryt och att man är nöjd eller tkr att man har åstadkommit ngt bra. Man är ”rädd” för att folk ska tro att man är bättre än ngn annan. SLUTA MED DET! Kanske är det den svenska avundsjukan som gör att man inte vill ”sticka ut”.

Det är extremt här i Sverige och så larvigt! Har man kämpat för ngt, eller lyckats här i livet så tkr jag att det minsta man kan göra är att få dela med sig utav detta och inspirera andra;)

Jag kämpar vare dag för att hålla en bra form, jag sliter och lägger min själ i detta. Jag är riktigt nöjd med min kropp i dagsläget! Älskar att titta mig i spegeln och tänka ”DET HÄR HAR JAG SKAPAT MEDHJÄLP UTAV SJÄLVDISCIPLIN OC HÅRT ARBETE”

Självklart vill man alltid bättre. Men våga vara nöjda! Våga säg ”det här gjorde jag bra” våga skryta! Våga inspirera andra OCH säga att ngn inspirerar om så är fallet! Här i Sverige är man också så otroligt snål med komplimanger och beröm! Mera sånt! 🙂

KRAM

2 kommentarer

2 kommentarer till Sluta håll tillbaka

 1. Anna skriver:

  Helt rätt inställning! Du ska vara stolt över att du
  lyckats ta dig så här långt! Oftast är människor som
  lyckats nå sina mål inte snåla med att själva ge beröm
  till andra människor.Härligt att umgås med människor som har en
  generös inställning till livet och andra medmänniskor. Löjligt att
  man ska behöva stå tillbaka om man tex arbetat extremt hårt och
  unnar sig av livets goda. Jag märker det ofta när jag umgås med
  andra svenskar. Man får inte sticka ut, ha för dyra attiraljer utan
  helst vara ”lagom”. Annars procoverar man jantelagen och riskerar
  onda ögat.   Kör hårt och låt aldrig jantelagen stoppa
  dig!

 2. Carro skriver:

  Du borde verkligen vara riktigt stolt över dina resultat
  för din form är GRYM! 🙂 Jag själv har lyckats kämpa mig till den
  bästa formen jag varit i någonsin, men jag har problem med att
  vätska ansamlas runt magen. Jag vet inte riktigt var felet ligger
  och undrar om du har något tipps? Jag undviker redan gluten och
  lakos samt ligger lågt på kolhydrater – detta gör jag alltid
  eftersom jag har märkt att min mage mår mycket bättre av det. Vet
  du något jag hade kunnat testa? Det käns som sagt lite tråkigt att
  inte kunna njuta fullt ut när jag för övrigt är så nöjd med formen.
  Glad påsk på dig och ha det riktigt bra! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida