När berättar man att man är transsexuell?

Jag tycker att den här frågan är väldigt öppen och viktig. Jag talar för mig själv i det här ämnet. Jag har gått ut till flera tusentals människor om min resa från tjej till kille och att jag är transsexuell. Jag vill att alla ska veta det och se vad jag går igenom och lyckas åstadkomma. Och faktiskt våga gå min väg! Jag känner inte alla mina läsare och ni känner inte mig men ni får följa med och få en uppfattning om hur jag är. Inför nya människor känner jag att utsidan får spegla min insida. Med det menar jag att om jag exempel träffar några på krogen eller vad som 1-3 ggr känner jag inte mig skyldig att berätta något. Jag väljer vem jag vill öppna mig för och när. Träffar jag någon/några regelbundet och börjar umgås och att vi blir vänner osv då kommer jag självklart berätta för dom att jag föddes som tjej och nu är jag kille. Om dom inte redan visste det.. Det är inte det första man säger till någon man träffar! Jag släpper in dom när jag vet att det kommer vara. Jag vill att alla ska veta och lära känna mig! Det är skillnad på att säga det direkt och efter ett par gånger.. Antingen blir du dömd direkt eller inte.. Men jag vill bli sedd för den personen jag är nu och inte den jag va.. Berättar jag sen så kan en reaktion se ut ungefär så här, wow häftigt det trode jag aldrig, det spelar ingen roll vad du är eller har varit du är en grym person oavsett.

2 kommentarer

2 kommentarer till När berättar man att man är transsexuell?

 1. v skriver:

  Hej! Intressant att läsa din blogg. Jag undrar om du kan skriva om din kost, diet eller träningstips någon gång? Jätteimponerande! Din kropp är verkligen målet!

  • finnsbara1 skriver:

   Hej Victoria!
   Kul att höra, tack så mycket.
   Visst kan jag skriva ett inlägg om det lite mer fördjuppat kanske. Vill du ha ha någon personlig hjälp? Skriv till mig på fb då pm till Alex Rey flores 🙂 min kropp duger väl 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.