Vad är det bästa med att jag gått ut offentligt? Är det något som jag har ångrat under min resa?

10554984_10152495787215971_590916916_n
Det bästa med att jag har gått ut offentligt är nog att jag aldrig har känt mig säkrare på vem jag är och att jag verkligen kan vara mig själv och visa min sanna sida. Jag har inte ens kunnat drömma om den underbara responsen jag fått från er alla som känner mig och läser min blogg. Det påminner mig om varför jag gör det här! Jag har fått höra hur stark jag är, vilken god påverkan jag har och vilken fantastisk inspiration jag är till alla där ute som ännu inte taget det stora klivet. Jag är så oerhört tacksam, nya dörrar har öppnats och jag känner verkligen att syftet har uppnåtts. Jag skulle inte sitta här och blogga om det inte vore för den jävla push jag fått från alla i min omgivning. Att jag började blogga, började berätta om min resa och släppte in alla har vart en stor lättnad. Det känns så bra att alla vet och att ännu fler kommer att få veta. Inte bara vem Alex är, utan att alla har rätten att vara precis den dom vill och leva i den kropp dom vill! Jag har sagt det förut och jag säger det igen, följ ditt hjärta gå din egna väg för ingen annan än du vet vad som är rätt för dig! Snälla vänta inte, du kommer känna samma lättnad som jag gör nu. Jag älskar att vara offentlig nu för jag vet att det har vart till en stor hjälp för vissa där ute. Och det värmer mitt hjärta! Plus att det känns som att jag kommer min dröm närmare. Jag har hållit mycket för mig själv hela tiden och nu öppnar jag dörren till alla. Jag är jätte lycklig över att det är så många som tror på mig och jag tror att ni också ser den riktiga Alex nu. Jag vill göra skillnad, jag vill uppmana människor att vara ärliga mot själva, jag vill att alla ni ska uppnå era drömmar! Och jag vill att ni ska veta att jag finns här för er.
Om det är något jag ångrat under min resa, JA.. Att jag inte började blogga dag 1 kanske! Nej, ska jag vara helt ärlig nu så ångrar jag ingenting under min resas gång eller i min resa överhuvudtaget. Det kanske kan va svårt att tro men jag är så nöjd med allting och det har gått så bra. Det går inte att vara missnöjd när man får leva och vara sitt rätta jag! Jag kan fråga mig själv ibland, varför gjorde jag inte min utredning tidigare? Men svaret på den frågan är att jag alltid vetat innerst inne vem jag har varit. Inga operationer, inga hormoner skulle övertyga mig om det. Bra saker tar tid! Jag har gett mig själv tid att få växa i min egen takt, att ta ett steg i taget och göra det som känns bäst för mig. Jag kom nog till insikt att om 5 år när jag har mitt dröm jobb, när jag har min egen familj, när jag har det där huset som jag alltid drömt om.. Då vill jag vara Alex! – BE YOURSELF AND BE THE BEST OF YOU

2 kommentarer

2 kommentarer till Vad är det bästa med att jag gått ut offentligt? Är det något som jag har ångrat under min resa?

 1. Crille skriver:

  Hej Alex, har läst din blogg då och då från det första inlägget. Än är jag inte ikapp till första sidan, men tycker allt som du skriver med din förvandling är så jäkla spännande. Då jag inte har så bra koll på trans-världen så undrar jag om det bara är bröstoperationen som du har gjort. och kommer du eller har du även gjort för ”De nedre regionerna”? Du är grym, kör på!! //Crille

  • finnsbara1 skriver:

   Hej Chrille!
   Jaså va kul att höra. Det är rätt mycket att läsa, många inlägg det tar nog en bra jävla tid att gå igenom hela min blogg. Tack så mycket! Det som jag har gjort ”hittils” är bröstoperationen och jag ska göra mina andra nu. I framtiden så kommer jag börja med Testo. Det står still p.g.a den biten med barn. Den nedre delen som jag bloggat om.. Idags läget så är det nej på den frågan men jag har inte uteslutit det ena eller det andra! Du med kul att du gillar min blogg, det uppskattas!!!! / Stay strong Alex

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida