Almost there!

image
Tja, jag vet att det vart snålt med text osv här på bloggen. Det flyter liksom på dagarna är fulla med träning och inspelningar hit och dit. Såhär ser jag jag ut idag och bättre blir det! Väntar på återbesöket hos kirurgen så ska han få planera en till operation för det blev knappt någon skillnad. Inget snack bara köra! Tänker på London varje dag, fast jag har inte tagit tag i det. Jag gör det medvetetet.. Tänker låta sommaren rulla på och ha det som ett mål innan årets slut. I Augusti ska jag gå min kostrågivare utbildning 🙂 och jag ska börja rehaba min axel om den inte ger med sig så planerar vi operation. Precis klar på gymmet med ett benpass nu känns så jäääävla skönt!!! Jag va fan inte taggad alls känt mig små sjuk osv. Men man ångrar aldrig ett pass!!! 😉 nu blir det hem duscha äta och sova. Imorgon ska vi filma. Får veta på plats ifall jag får replikerna eller inte. Hoppas! Castade till innan vi dör i fredags det va också me repliker.. steping up! – keep reaching your goals & Stay strong. Love /A

1 kommentar

1 kommentar till Almost there!

  1. click here skriver:

    I savour, lead to I discovered exactly what I was looking for. You’ve ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye
    click here http://forum.siebenbuergen-unterwald.de/profile.php?id=2455

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *