Rome Preparations

rome rome2 rome3 rome4 rome5 rome6 rome7 rome8rome9Fixat med det sista idag, blir att åka till Skärholmen att köpa det sista. Behöver nya Compeed plåster, en begie eyeliner och ögonfranslim! Annars känner jag mig klar. Känner att det börjar pirra lite i magen, då jag aldrig deltagit i en modell-tävling! Behöver endast ha med mig EN aftonklänning för en finmiddag, för alla scenkläder ska vi få på plats inklusive skor..så ska nog köpa mer compeed plåster. Hatar att gå in nya skor..Och vill inte lida på scen 😉 Så det känns skönt att slippa klämma in 5 st aftonklänningar och en enorm folkdräkt, plus alla hundratals klackar i en resväska. Så jag har planerat massa vardagsoutfits, såklart lite mer ”fashion” dårå. För om det är något jag har lärt mig så måste man sticka ut lite. Dock så sticker alltid alla tjejer ut med sina stilar, så då vill man inte känna sig tråkig och grå bredvid dem..
Dock kommer de första dagarna bestå av turistande och vilande innan själva tävlingen, så det ska bli skönt! Planet lyfter klockan 6 imorgon bitti, måste åka hemifrån redan klockan 3…så det blir nog att dygna och sova på planet! Kommer försöka uppdatera så gott jag kan, vi får hoppas på bra wifi!

2 kommentarer

2 kommentarer till Rome Preparations

  1. Kristina Just skriver:

    Tack så mycket för tipsen! Och ja, jag testade på deras cappuccino! Den var väldigt god 😀

  2. Ethina skriver:

    Rom är otroligt varmt så ta med väldigt svala kläder. Det blåser absolut ingenting.
    Gillar du cappuccino så får du absolut inte glömma att fika. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.