Dag 17 – Bättre kan man inte må

Idag har jag inget särskilt att skriva, ändå är det här bästa dagen på hela semestern!
För att just idag har jag bara fått varit jag, jag tillsammans med mitt sanna element, havet.
Som den fisk jag föddes till bland stjärnorna så har havet alltid varit mitt kall.
Och nu får jag finnas vid det hur ofta jag vill. Nu när jag för första gången på semestern kan vistas
vid den iallafall.
12920402_1066011386755071_7684164530355671990_n
Har inte gjort annat än att chilla och det har varit så skönt.
Hemma hopar sig problemen på hög men jag ligger bara på stranden eller vid Poolen
i skuggan och chillar livet lite grann.
Äntligen kan jag leve i nuet på riktigt.
Jag vill inte åka härifrån!
Jag vill stanna här där jag hör hemma, där jag känner mig lugn och harmonisk.
USA i mitt hjärta för evigt.
Hoppas ni andra också haft en lika fin dag som jag med 30 grader i skuggan och 29 i vattnet.
Det tvivlar jag däremot på!

944002_1066011400088403_4625263593935335349_n
12920501_1066011450088398_8070701045828743112_n
Med kärlek,
Nadia

2 kommentarer

2 kommentarer till Dag 17 – Bättre kan man inte må

 1. RonFeadly skriver:

  Propecia Prostate Cancer Prevention [url=http://genericcial.com]online pharmacy[/url] Vente Propecia Best 10 Online Pharmacies Will Mobic Make You Gain Weight

 2. Theresa williams skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. Hans e-post: [email protected] du kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.
  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindnings Spells
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare.
  8.) Du vill främjas på kontoret
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *