Resedagbok avslut – Hawaii utvärdering & att komma hem

Ursäkta, ursäkta, ursäkta mina fina läsare för det långa uppbrottet.
Först blev jag av med internet dagen innan vi skulle påbörja resan hem från Sverige.
Och när vi sedan kommit till Kalifornien på kvällen den fjärde april var jag så trött efter flygresan på sex timmar att jag inte orkade skriva.

Flygresan hem från USA till Sverige tog runt tretton timmar.
När jag såg USA försvinna under mig kände jag ett stygn i hjärtat.
Det kanske låter konstigt för den som är trångsynt och helt omöjligt att förstå för den
som aldrig upplevt känslan att höra hemma någonstans första gången du sätter din fot där.
Men för mig känns det som att jag lämnar mitt hem när jag lämnar USA.
Jag trivs så bra med människorna, miljön, språket (som jag knappt kan), sättet att leva på.. allt trivs jag med.
Amerikaner är så olika vi Svenskar och jag har alltid vetat att jag inte är Svensk.
I USA är folk som mig. Där är dem öppna, framåt och nyfikna. Där pratar man med främlingar
och älskar att knyta nya kontakter om det så bara är i busskön eller i hissen.
I USA slapp jag känna mig annorlunda. Frustrationen över att inte kunna delta för fullt eftersom jag är så dålig
på språket blandades med längtan att en dag kunna göra det.
Så det är inte konstigt att jag kände stygnet i hjärtat när jag lämnade det som är mitt rättmätiga hem.

Hemma här i Sverige var det grått och trist.
Arlanda skrattade åt mig.

Hur var min upplevelse från underbara, sköna Hawaii då?
Ja som ni säkert redan förstått så var den fantastisk.
Bortsett från att jag lyckades bränna mig rejält redan andra dagen (vilket var helt och hållet mitt eget fel) så var det en av dem bästa resor jag varit på.
Ön är verkligen så fin som den är i turistbroschyrerna och vattnet så varmt att det känns som ett badkar.
Simmade man ut en liten bit så kunde man se färgglada fiskar simma längs stenmuren som skiljde det stora havet från badplatsen.
Kikade man ut från balkongen på morgonen så guppade redan surfarnas små suddiga siluetter ute till havs i väntan på de största vågorna.
Och om stranden var vacker på dagen med sin vita sand och blåa himmel så var det inget mot vad den var på kvällen. Vattnet låg spegelblankt och det enda som hördes var vågornas stillsamma brus. Jag älskade att gå längs strandkanten efter mörkrets inbrott och blundar jag riktigt hårt kan jag fortfarande känna sanden sippra mellan tårna till havets sällsamma melodi. Jag saknar det så mycket. Nu får jag nöja mig med Ljusterns brygga igen.

Alla kan åka till Hawaii. Det spelar ingen roll om det är en barnfamilj, ett nyförälskat par, ensamstående fotograf eller
ett pensionerat par på semester, Hawaii har något för alla. Jag  kan verkligen rekommendera det som resmål och vill man bo på ett enklare hotell så behöver det inte bli så dyrt. Det finns resor från sextusen ute på marknaden. På Hawaii får man lära känna sig själv. Man blir ett med naturen och hittar en naturlig balans mellan kropp och själ.
Så lugn som jag kände mig när jag vandrade längs strandkanten har jag aldrig känt mig förut. Och jag längtar verkligen tillbaka till den där fantastiska ön.

Hemma lär allt flyta på som vanligt. Eftersom jag har så mycket att ta igen i skolan har det inte funnits någon tid över till bloggande
och jag ursäktar mig återigen för att ni fått vänta på det. Nu gäller det att försöka hitta vardagen igen.
Man glömmer så lätt när man är borta. Ha det bäst tillsvidare.

Med kärlek, Nadia

12472475_1065359573486919_1830026444994514477_n
12920402_1066011386755071_7684164530355671990_n
12920501_1066011450088398_8070701045828743112_n

1 kommentar

1 kommentar till Resedagbok avslut – Hawaii utvärdering & att komma hem

 1. Theresa williams skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. Hans e-post: [email protected] du kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.
  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindnings Spells
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare.
  8.) Du vill främjas på kontoret
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *