”Vill du investera i Framtidens enteprenörer?”

”Vill du investera i Framtidens enteprenörer?” Carnegie och Svenska Dagbladet söker en investeringsmöjlighet och idag var jag inbjuden att förbereda mig inför finalen. Detta är en tävling för näringslivets eldsjälar, att få en chans att möta kapital och investeringsmöjligheter.

Jag lärde mig otroligt mycket. Hittills har jag alltid fokuserat på hur bra och fantastisk mitt patent, SkinPlan Sun Control är och produkten. Hur många liv metoden kan rädda, dvs. minska hudcancerfallen. Men söker man kapital så måste investerarna veta exakt hur mycket dom tjänar på sitt insatta kapital. Det får inte ta för lång tid heller. Jag måste definiera en exit så att dom vet när dom får pengarna tillbaka plus vinst.

Just nu arbetar jag också på en ny produkt som kommer att bli en revolution inom anti.ageing. Så idag var en av de mest lärorika dagarna jag upplevt på länge. ”I know how to attract capital” Målet med det satsade kapitalet är att det ska ge en avkastning som är större än insatsen och att affärsplanen håller alla djupgående frågor. Klarar man det så får man investorer.

Med en  lätt V Soft Lift behåller man sitt ursprungliga utseende och får en föryngringseffekt.

Vi får väl se hur det går för mig här, men hur som helst så har jag lärt mig otroligt mycket idag på Carnegie.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *