Kurs för läkare, tandläkare och sjuksköterskor

Idag hade vi grundkurs igen för läkare och sjuksköterskor i flera injektionstekniker med hudfillers. Kursen tar en hel dag och är mycket teori samt övning.

Vi tar också upp historian om fillers. Inte många vet att på 1800-talet använde man paraffin istället för hyaluronsyra. Paraffinet ansågs vara perfekt och man formade bröst, kinder, näsa och till och med testiklar.

Pernilla Lundberg, bloggare på improveme.se  fick vara med och lyssna. Vi välkomnar alltid en journalist eller bloggare att få vara med och iaktta.

Pernilla fick se hur läkare och sjuksköterskor utvecklade sig under kursen. ”Nu förstår jag att teknikerna är jätteviktiga för ett bra resultat” sa Pernilla.

bild

 

6 kommentarer

6 kommentarer till Kurs för läkare, tandläkare och sjuksköterskor

 1. tomsskobillig skriver:

  Hej, hoppas det är OK att jag ställer en fråga såhär. Jag har under en längre tid funderat på addera lite volym i mina kinder.
  Toms Sko

 2. martinarichter skriver:

  Modeller söker vi konstant till kurserna. Du hittar alla kurser på http://www.injectacademy.com. Ring Ismaray och boka tid: 070 712 66 82

 3. blondie skriver:

  oh vad roligt,önskar att jag också kunde lära mig om fillers:)
  behöver ni modeller för injektioner?kram

 4. martinarichter skriver:

  Hej Anna,
  Efter alla år i denna bransch så kan jag med gott samvete rekommendera dig att satsa på en bra och väl utbildad behandlare som ska vara läkare, tandläkare eller sjuksköterska. Tro mig, det är där inte i första hand produkten som gör att det blir perfekt. Om du skriver till min emailadress var du bor så ska jag skriva till dig vilka kliniker i din din närhet som är absolut bästa!

 5. Anna skriver:

  Hej, hoppas det är OK att jag ställer en fråga såhär. Jag har under en längre tid funderat på addera lite volym i mina kinder. De senaste åren och efter barnafödande har jag förlorat volym i anksiktet. Är nöjd och glad över mitt utseende i det stora hela, men saknar lite plut i mitt platta ansikte. Jag har kollat runt och vad jag förstår är Juvederm Voluma en bra produkt för kinderna, har även läst om SUBQ. Vad tror du, vad är din rekommendation? Och brukar det bli bra? Är rädd för ojämnheter och att svullnad som inte går bort. Tack för en bra blogg. Ha en fin dag/ Anna

 6. Kalle skriver:

  Fynd söndag

  Passa på idag att handla nya träningskläder, skor, ny jacka, eller varför inte en ny väska ?

  Just idag är det 25% rabatt på över 7000 produkter, så ta tillfället i akt, OBS gäller bara idag

  http://www.nattstad.se/Bamseee/fynd-sondag-13855382

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *