Det finns flera kopior på PDO-trådar

Det finns över femtio fabriker i Korea som tillverkar falska PDO-trådar. Därför, var försiktiga när ni får en sådan behandling. Inte alla läkare känner till att det finns många kopior. Det värsta är att det står t.o.m. ”CE-certified” på paketen.

I juni i år besökte jag och mitt team fabriken i Korea som äger patentet. Vi fick en grundlig insyn i hela tillverkningen och har ingått en joint venture med bolaget.

Det var en imponerande fabrik som kostat många miljoner att bygga. Tillverkningen sker i ett s.k. Clean room som är ett extremt rent rum med kontrollerade nivåer på damm, luftburna mikrober, aerosolpartiklar och kemikalier per kubikmeter och partikelstorlek.

En typisk stadsmiljö innehåller 35 miljoner partiklar per kubikmeter och ett ISO 1 Clean room bara 12 partiklar per kubikmeter. Ni förstår skillnaden. Efter tillverkningen så måste allt steriliseras.

Tänk er nu om dessa falska kopior av PDO-trådar tillverkas i en fabrik som inte har Clean room. PDO-trådarna kan vara kontaminerade och ge en fruktansvärd infektion i hela ansiktet.

Jag har hört om sådana fall i Asien och väntar bara på att det kan hända här. Vill ni vara på den säkra sidan så är det vår PDO-tråd, V SoftLift som är säker och innehar patent.

 

Nu i dagarna har vi signerat ett avtal med en tillverkare av implantat. Samma sak gäller här om man ska ingå i vår portfölj av produkter. Vi inspekterar alla fabriker, dessutom regelbundet för att vara säkra på att våra kunder har säkra och korrekta produkter.

Vi fick även se en PDO-behandling på en av Koreas största kliniker där 240 läkare arbetar.

Vi fick även se en PDO-behandling på en av Koreas största kliniker där 240 läkare arbetar.

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Det finns flera kopior på PDO-trådar

  1. Harocixgoope skriver:

    Clomid Amenorrhee Avec Levitra Cost Walgreens Achat Kamagra Canada [url=http://leviinusa.com]pharmacy prices for levitra[/url] Amoxicillin Given For How Many Days Nom Pour Amoxil Alimentation Et Baclofen

  2. skotoms skriver:

    Najfi remains a fugitive.Three defendants based in Iran have also been charged in the case. They are Sabanican Company, a company in Tehran, and its president, Hassan Seifi, an Iranian national, as well as Reza Seifi, an Iranian national and the managing director of Sabanican Company. Each of these defendants remains at large.
    Toms Sko

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida