111. TÄVLING – Vinn längre hår, hårtabletter som fungerar

TÄVLINGEN AVSLUTAD!

Minns ni när jag skrev om kosttillskottet ”Hårkontroll”? Om ni inte minns så finns inlägget här. Hårkontroll har gett mig både finare hår och längre ögonfransar och det tycker jag fler ska få. Som med allt så är resultat individuella och innan man vet om det fungerar kanske man inte vill lägga pengar på produkten, då är det tur att jag anordnar en tävling.

Jag kommer välja ut tre stycken vinnare som var och en vinner en förpackning hårkontroll. En förpackning räcker i två månaders tid (2 tabletter/dag)!

Tävlingsregler:

För att vara med i tävlingen behöver du bara kommentera detta inlägget (med namn, giltig mejladress och eventuell bloggadress) och skriva ditt absolut bästa hårtips. Det behöver inte vara något komplicerat eller innefatta dyra produkter, bara ett tips du har och som du tycker är sådär toppen!

För större vinstchans, dela med dig av tävlingen på fb eller i din blogg! 

Så, vill du ha längre och friskare hår med mer glans och starkare naglar? Ge mig ditt bästa tips!

 

31 kommentarer

31 kommentarer till 111. TÄVLING – Vinn längre hår, hårtabletter som fungerar

 1. Harocixgoope skriver:

  Walgreens Otc Asthma Medicine [url=http://cheaplevi.com]levitra from canada[/url] Achat Propecia En Ligne Tarif Kamagra Zithromax Azithromycin Dosage

 2. matildasvensson skriver:

  tävlingen är redan avslutad tyvärr! :/ men tack för tipset hur som 😀

 3. Madelene skriver:

  Eftersom håret egentligen böjar växa redan inuti kroppen är mitt bästa hårtips att tänka på kost och träning redan i förebyggande syfte för att få ett vackert och friskt hår. Mår man bra inuti kroppen ser man ofta mer frisk ut på utsidan också ! Det är absolut det tipset jag lägger ner mest tyngd i så att säga 🙂
  Sedan hjälper det ju på traven att klippa topparna ofta och använda anpassade produkter så som schampoo balsam och oljor. Sedan ser jag till att alltid fläta håret innan jag går och sover. Att tänka på då är att inte alltid fläta ”samma fläta” utan variera sig. En eller två flätor , inbakade eller från ena sidan till andra på huvudet annars slits det lätt där man sätter toffsen.. 🙂 kram

 4. matildasvensson skriver:

  Åh tack för ditt annorlunda och bra tips 😀

 5. Louise Appelgren skriver:

  Hej Matilda!!
  Mitt allra bästa hårtips som varje gång gör att jag känner mig som ny, är kokosolja!! Jag använder det för både hud och hår, och så fort ja känner att håret är stripigt/saknar lyster, tar jag en bit kyld olja (den är då stelnad), för att sedan massera in i händerna, och dra in i håret. Jag kammar försiktigt med fingrarna, och har i oljan så länge jag känner för det, för att sedan tvätta ur. I ansiktet brukar jag sova med det då jag på morgonen inte behöver tvätta bort det eftersom huden suger åt sig allt! Supertips för en bättre självkänsla och ett fräschare JAG!
  Tack för fina bloggen, Kramar Louise

 6. matildasvensson skriver:

  tack för dina bra tips 😀

 7. linnea skriver:

  Tvättar håret var tredje dag, försöker föna så sällan som möjligt! Kamma aldrig i blött och sov helst i fläta. Använder alltid håroljan kitoko, lägger i det i blött hår innan föning och drar lite i längderna efteråt. Oljan är kanon! den har allt i ett, värmeskyddande och håret blir otroligt mjukt och lent. Därför är det rent ekonomiskt också istället för att krångla med massa produkter:) ca 250 kr men räcker i en evighet! Har räddat mitt hår efter massa blekning!

 8. matildasvensson skriver:

  Tack för tipset 😀

 9. matildasvensson skriver:

  Tack för ditt tips 😀

 10. Olivia skriver:

  Mitt absolut bästa hårtips är att inte gå och lägga sig med blött hår då det är lätt att håret blir krusigt och ser väldigt torrt och livlöst ut, detta av egna erfarenheter!

 11. matildasvensson skriver:

  Tack för tipset 🙂 Vinnare presenteras i slutet av veckan! 🙂 Kram!

 12. matildasvensson skriver:

  Tack för tipset 😀 Vinnare presenteras i slutet av veckan. Kram!

 13. matildasvensson skriver:

  Tack för tipset 😀 Vinnare presenteras i slutet av veckan! 🙂 Kram!

 14. Angelica skriver:

  Borsta aldrig håret när det är blött! Mitt hårs kvalitet har blivit så mycket bättre sedan jag slutade göra det.

 15. Jennifer Axelsson skriver:

  Det bästa tipset jag har är att ha i hårinpackningen en längre tid, man kan till och med sova i det, och sedan skölja ut när man vaknat. Hårolja rekommenderar jag också på blött hår! Annars är det bra att sova med fläta, vilket gör att håret inte slits lika mycket och behövs inte borstas på morgonen sedan.
  Håret blir glansigt och det är ekonomiskt 🙂

 16. HANNAH skriver:

  JAG ÄR MED! 😀

  Mitt bästa tips är att duscha länge med inpackningar och skölja i kallt vatten då det sliter mindre på håret! 🙂

 17. jennie skriver:

  Jag är jätte gärna med! 😀
  Mitt bästa tips är att inte använda för mycket produkter som sliter på håret och att även inte duscha för mycket, under helgerna burkar jag låta håret vila och har det i en fläta. Även att äta hälsosamt och röra på mig är väldigt viktigt! Kram 🙂

 18. matildasvensson skriver:

  Tack för ditt tips finis!

 19. sara skriver:

  Mitt bästa tips för torrt frissigt hår är ett vårdande balsamspray ”uniq one”, som fungerar finemang och luktar fantastiskt, vid mycket knutar i håret. Det är ett bra budgetspray vid tanke att oljorna kostar några hundra lappar, medan detta spray går på knappt över hundra kronor.

  Kram fina du!

 20. matildasvensson skriver:

  Tack för ditt tips! 😀

 21. matildasvensson skriver:

  Tack för ditt tips!:D

 22. Angelica skriver:

  Mitt bästa tips är balsammetoden. Jag är medveten om att det finns delade meningar om denna metod. Jag själv var trött på mitt sönderblekta livlösa torra hår och googlade lite angående vad man kunde göra åt det. Jag läste om balsammetoden och kände mig tvungen att testa. Har hållit på med det i några veckor nu och håret känns både friskare och glansigare vilket jag även fått höra från familjemedlemmar! Kanske inte funkar super på alla men jag är jättenöjd 🙂

 23. Saga skriver:

  Mitt bästa tips är att om man färgar håret mycket och vill ha det naturligt så ska man ha en askblond färg, då behöver man inte färga utväxt och håret få vila och kan växa även viktigt med hårinpackning en gång i veckan, det har hjälpt för mitt hår dessa tillsammans 😀

  [email protected]

 24. matildasvensson skriver:

  Tack för ditt tiips! <3

 25. Ida skriver:

  Mitt bästa hårtips är att man inte ska borsta håret precis efter man har duschat, för då är håret mycket ömtåligare. Istället kan man reda ut det med en bred kam försiktig. Och låt det självtorka lite innan du börjar borstar (:

 26. matildasvensson skriver:

  Och ditt hår är finfint 😀 😀 Tack för ditt tips 🙂 Vinnarna presenteras under veckan! 🙂 PUSS! <3

 27. matildasvensson skriver:

  Tack för ditt tips 🙂 Vinnarna kommer upp i blogggen under veckan 😀

 28. matildasvensson skriver:

  Tack för ditt tips 😀 Finfint formulerat!

 29. Sara skriver:

  Mitt bästa tips fungerar på mitt hår, vilket är platt, glansigt och tunna hårstrån. Jag gör ingenting med mitt hår, använder inga produkter och eftersom det är så pass platt i sig behöver jag inte använda plattång. Använd inte mer än vad som behövs! Överdriv inte.

 30. josephine skriver:

  Mitt bästa tips är att inte använda produkter i håret för ofta. Jag själv använder sällan hårspray etc. Plattar eller lockar mitt hår väldigt sällan också!

 31. Louise skriver:

  Mitt bästa hårtips är att efter varje dusch skölja igenom håret i kallt vatten. Då stängs porerna och håret blir starkare och få mer glans. Ett enkelt och ekonomiskt tips för finare hår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.