190. Att jämföra på gymmet..

Hej!

Kom just hem och har ätit ett gott mellanmål (förrätt, väntar på mat, haha). Jobbade bara till halv två idag, och sen stack jag direkt till gymmet. Körde ett bra, kombinerat, pass och NU har jag träningsvärk!
Haha, igår tränade jag med Jint och Johannes och de lärde mig lite nytt med fria vikter.. Min rumpa värker. Hatar att jag inte kan vara sämre.. Haha. Om jag nu ska se vem som kan ta mest i benpress kan jag ju testa att tävla med någon i min storlek, eller? Nej. Tävlade även i plankan (PS: jag vann!) och det känns också, i ryggen, träningsvärken i magen kommer imorgon om jag känner min kropp rätt..

Nu ska jag fota Decembers favoritprodukt lite för sent!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *