375. Angående kaloriräkning

Hej!

Cardio-söndag. Har precis varit ute på en (kortare) pw, käkat lunch och ska strax in till gymmet för ett pass spinning. Perfekt söndagssysselsättning. Cardio alltså.

Nu till ämnet.

Jag får allt för ofta kommentarer som ”räknar du kalorier?”, ”hur mycket kalorier innehåller pannkakorna?”, ”hur mycket kalorier ska jag äta för att gå ner i vikt”. Jag svarar knappt på dessa kommentarer, herregud, om det är viktigt för er att räkna så räkna själva för jag kommer aldrig skriva om kalorier i min blogg och det är absolut inte kalorier som avgör om ett livsmedel är hälsosamt eller inte, jag bloggar om hälsa, kalorier är helt oviktigt. Av erfarenhet vet jag att kaloriräkning är långt ifrån hälsosamt, om än fysiskt som psykiskt, och så idag stötte jag på ett väldigt bra och informerande inlägg i gladiatorn ”Primes”blogg. Läs det här och jag lovar ni får lite ny syn på saker och ting.

<3

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *