393. Guldklimpar från Rosenserien

Ur Rosenserien har jag testat tre olika produkter. Jag är otroligt nöjd med dem. Min hud är känslig men kliar inte alls av dessa produkterna, så jag måste rekommendera dem, varmt.

Först ut i min presentation är Rosenseriens morotsolja;

Morotsoljan använder jag när min hud behöver extra fukt, näring och lyster. Jag applicerar den som ett serum – före min dag/-nattkräm, eller blandar jag ut den med min kräm.
Morotsoljan har en bas av näringsrika oljor från avokado, solrosor och vetegroddar och är rik på A- och E-vitamin. Den går in i huden otroligt fort utan att kännas för fet.

Detta är en intressant produkt – en vitaminkur!
En produkt som tillför massa näring och vitaminer till huden – snabbt. Den verkar även lugnande.
Jag älskar denna! Huden får så fin lyster! Jag använder den två gånger i veckan som en nattkräm. Om din hud har tappat mycket lyster kan du använda den dagligen en tid för att återställa huden. Man kan även använda ett tjockare lager och applicera som en ansiktsmask som du sedan torkar av. I övrigt absorberas den snabbt och känns otroligt len på huden.

Ett underbart läppbalsam som smakar jordgubb. Lent på läppen och helt transparent. Återfuktar mina torra läppar väldigt bra och skyddar mot väder och vind, underbart.

Tycker absolut ni ska testa dessa produkterna. De finns på Kosmetik & hälsokostbutiken i Karlshamn!

 

5 kommentarer

5 kommentarer till 393. Guldklimpar från Rosenserien

 1. LarSync skriver:

  Amoxicillin To Buy On Line [url=http://buyvarden.com]levitra online overnight delivery[/url] Propecia Low Price

 2. matildasvensson skriver:

  Åh tack för tipsen, låter jättespännande 😀 Kram!

 3. Johanna skriver:

  Du bör prova oljor från lenaturel.se! de har mycket bra kvalitet och deras produkter är prisvärda 🙂
  alla deras oljor är kallpressade och de har ett bra urval av produkter: gurkörtsolja, mot rynkor (jag använder oljan som en ögonmakeup remover); och jag använder deras aprikoskärnolja för ansiktsrengöring.
Om du har fet hud eller finnar, bör du använda jojobaolja för ansiktsrengöring; om du har mycket torr hud bör du använda macadamiaolja istället ;)

 4. matildasvensson skriver:

  Den är så värd det! Jag brukar föredra serum före olja då olja brukar lägga sig lite som en yta på huden, men denna går in superfort och känns jättebra 🙂 Testa! Kram!

 5. Crazylicious skriver:

  Jag har hört mycket gott om Rosenserien och nu blev jag sjukt sugen när jag ser den där morotsoljan. En gång för många år sedan testade jag en ansiktskräm som innehöll morot och den var sååå bra! Sedan dess har jag inte hittat den igen, eller något liknande. Nu kanske man skall passa på att dränka ansiktet igen 😛 Tack för bra tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.