409. Ditt bästa jag – Fyll i dina bryn snyggt och naturligt

I min guide ”Ditt bästa jag” kommer jag att lägga upp inlägg som hjälper dig hitta rätt i skönhetsdjungeln – 
från hudvård till hur du applicerar din mascara bäst, vi ska gå igenom varje steg mot ditt bästa jag. 
Text, massa bilder, och tutorials kommer att vara din guide.
Glöm inte att skönhet kommer inifrån!

För ett par dagar sedan skrev jag ett inlägg om hur du noppar brynen för att ge ditt öga, och ditt ansikte, ett lyft på bästa sätt. För att göra brynen komplette behöver man dock, ofta, även fylla i dem.

Fylla i mina bryn är number 1 när det kommer till makeup för mig, känner mig naken då jag inte har brynen ifyllda.

Jag färgar som sagt mina bryn hos frisören och med Depends ögonbrynsfärg. Jag färgar dem mörkbruna för ett mjukare intryck men när jag sedan fyller i dem använder jag en nästintill svart nyans.

Man kan välja att måla brynen med penna eller skugga, men har man brynhår så anser jag alltid att skugga ger ett mer naturligt och fint resultat. Jag tycker personligen också att skugga är lättare att jobba med.

Använd en nyans som går bra ihop med dina ögonbryn och din hårfärg (utgå från hårbotten). Du behöver en tät och liten, snedställd, pensel till detta.

 • Jag börjar att makera första ”halvan” av brynet, en diagonal linje. Vill denna linjen så rak som möjligt. Börjar här för att jag helt enkelt vill ha brynet som mörkast just här.
 • Jag fyller sedan vingen, där brynet är smalast.
 • Jag tar sedan ytters lite färg på penseln och börjar fylla i brynet. Jag använder de ”linjer” jag la först och suddar skuggan upp därifrån för ett naturligt resultat.
 • Nu är hela brynet fyllt. Jag har hela tiden tänkt på att måla i samma riktigt som mina naturliga hår, detta gör att i innerkanten av brynet har jag målat rakt uppåt.

Jag avslutar allt med att sudda kanterna lätt med en ren pensel samt dra fingret över brynet lite.  På med lite extra highlight kring den högsta punkten av brynbenet och KLART!

Kom ihåg att övning ger färdighet!

 

4 kommentarer

4 kommentarer till 409. Ditt bästa jag – Fyll i dina bryn snyggt och naturligt

 1. tomsskobillig skriver:

  Om du har verklighetens glasögon på näsroten och går rakt förbi tuttmontern, så är Acadermiamässan väl värt ett besök även nästa år.toms shoes online shop

 2. matildasvensson skriver:

  Som svar på din fråga – Ja! Speciellt tillsammans med sparsamt sminkade ögon 🙂

 3. matildasvensson skriver:

  personligen tycker jag det är skitsnyggt med breda och markerade bryn men det är ju en smaksak 🙂 Jag försöker alltid sminka brynen efter sin naturliga färg och form 🙂

 4. Lena skriver:

  Är det modernt med breda, kolsvarta ögonbryn?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *